Galatasaray'ın açıklaması üzerine Beşiktaş'tan peş peşe salvolar: "Palavra"

Galatasaray'ın dün akşam yaptığı "Düşman değil, rakibiz" başlıklı açıklamanın ardından Beşiktaş'tan peş peşe sosyal medya paylaşımları geldi. İşte sporun gündemine bomba gibi düşen o paylaşımlar...

SPOR 04.02.2023, 12:35 05.02.2023, 14:13 Hakan Öksüz
Galatasaray'ın açıklaması üzerine Beşiktaş'tan peş peşe salvolar: "Palavra"

Adana Demirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından hakem tartışmaları, Türk spor kamuoyunun gündeminde zirveye yerleşti. Fenerbahçe'den gelen sert açıklamaların ardından dün akşa sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Galatasaray, "Adaleti beraber sağlayalım. Düşman değil, rakibiz." ifadelerine yer verdi.

"Şimdi adalet isteyemezsin"

Galatasaray'ın açıklaması üzerine Beşiktaş Kulübü'nün sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar geldi. Yapılan paylaşımda, "Biz adalet isterken sesi çıkan olmamıştı, şimdi adalet isteyemezsin." ifadeleri kullanıldı.

"Ali yazar, Veli bozar!" 

Daha sonra "Ali yazar, Veli bozar!" başlıklı bir videolu paylaşımda bulunan Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynanan daha önceki maçlarda yaşanan tartışmalı pozisyonların görüntülerine yer verdi.

"Alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı"

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un renklerinin kullanıldığı "Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş’ı." yazılı görseli de yer veren Beşiktaş, sabah saatlerinde de "Palavra" yazılı bir başka videoyu paylaştı.

Yorumlar (0)