Galatasaray ile Sivasspor yenişemedi

Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Galatasaray, evinde konuk ettiği Demir Grup Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golleri Falcao'dan gelirken, konuk ekibin sayılarını Gradel ve Boyd kaydetti.

SPOR 07.03.2021, 21:21 08.03.2021, 14:34
Galatasaray ile Sivasspor yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta müsabakasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor kozlarını paylaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, 2-2'lik skorla sona erdi.

Karşılıklı sayılar

Konuk ekip, maçta dakikalar 9'u gösterdiğinde Martin Linnes'in büyük hatası sonrası Max Gradel ile 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılılar, konuk ekibin golünden 5 dakika sonra Radamel Falcao'nun ceza sahası dışından kaydettiği gol ile skora eşitlik getirdi. Tyler Boyd, dakikalar 38'i gösterdiğinde takımını öne geçiren golü attı.

Kolombiyalı yıldız golcü Falcao, dakikalar 68'i gösterdiğinde kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru eşitledi.

Gradel kızardı

Konuk ekipte Max Gradel, dakikalar 90+6'yı gösterdiğinde kırmızı kart görerek, oyundan ihraç edildi.

Bu neticenin ardından Galatasaray, puanını 58'e yükseltti. Demir Grup Sivasspor ise puanını 34 yaptı.

Galatasaray, bir sonraki lig karşılaşmasında Hes Kablo Kayserispor'a misafir olacak. Demir Grup Sivasspor ise evinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.









Yorumlar (0)