Galatasaray ile karşılaşacak Sivaspor'da 6 eksik

Lider Galatasaray, bugün sahasında Sivasspor'u konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak maça 3 puan parolasıyla çıkacak olan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının kapanmasını istemiyor. Konuk ekip Sivasspor'un 6 oyuncusu, Galatasaray maçında görev yapamayacak.

SPOR 20.05.2022, 12:01 20.05.2023, 17:58 Hakan Öksüz
Galatasaray ile karşılaşacak Sivaspor'da 6 eksik

Spor Toto Süper Lig'de son viraja girilirken şampiyonluk yarışı kızıştı. 76 puanlı Galatasaray, en yakın takipçileri Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 5 puan önünde zirvede bulunuyor. MKE Ankaragücü maçı öncesinde Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu karşılaşmadan galip ayrılarak işini sağlama almak istiyor.

Galatasaray-Sivasspor maçı saat kaçta?

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 35. hafta maçında bugün Demir Grup Sivasspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele nefes kesecek. Sezonun ilk yarısında rakibini 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, 3 puan hedefine kilitlendi. 37 puanlı Sivasspor, ligin 11. basamağında bulunuyor.

Galatasaray, bu sezon evinde tek yenilgi aldı

Galatasaray, ligde sahasında oynadığı son 15 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon kendi sahasındaki tek yenilgisini 2. haftada Giresunspor'a karşı alan Galatasaray'da 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. 

Kart sınırındaki oyuncular

Fredrik Midtsjö, Milot Rashica, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi, sarı kart görmeleri halinde MKE Ankaragücü maçında oynayamayacak.

Sivasspor'da 6 eksik

Konuk ekip Sivasspor'da ise 6 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren Murat Paluli ve Ziya Erdal'ın yanı sıra kart cezası bulunan Erdoğan Yeşilyurt, Fredrik Ulvestad, Dimitrios Goutas ve Mustapha Yatabare'nin Galatasaray karşısında sahaya çıkamayacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)