Galatasaray, Icardi’yi İstanbul’a getiriyor! Tarih belli oldu

Uzun süredir dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi ile görüşme halinde olan Galatasaray, bu transferde mutlu sona ulaştı. 29 yaşındaki Arjantinli golcünün ne zaman Türkiye’ye geleceği de belli oldu. 

SPOR 04.09.2022, 09:18
Galatasaray, Icardi’yi İstanbul’a getiriyor! Tarih belli oldu

Galatasaray, https://tinyurl.com/canlib4h, son yılların en büyük transferlerinden birini noktalamaya hazırlanıyor. PSG’nin 2 yıl önce Inter’den 50 milyon avro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı yöneticilerle her konuda anlaşmaya vardı. Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın da İstanbul’da yaşamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Salı günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor

Hem Icardi hem de PSG ile anlaşmaya varan Galatasaray, 29 yaşındaki yıldız golcüyü 6 Eylül Salı günü İstanbul’a getirecek. Öte yandan Galatasaray, Icardi için PSG’ye kiralama bedeli ödemeyecek. Yapılan anlaşma gereği sarı-kırmızılılar, Icardi’nin PSG’deki maaşının 3 milyon avrosunu karşılayacak. PSG ise bu süreçte Icardi’ye 5 milyon avro ödeme yapmaya devam edecek. 

2 sene önce 50 milyon avroya transfer oldu

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Mauro Icardi, 2011 yılında 300 bin avro bonservis bedeliyle İtalya’nın köklü kulüplerinden Sampdoria’ya transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu, 2013 yılında 13 milyon avro bonservis bedeliyle bir diğer İtalyan devi Inter’e imza attı. Inter’de kariyerinin zirvesine ulaşan Mauro Icardi, attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline geldi. Yıldız oyuncu 2 sene önce PSG’ye 50 milyon avro bonservis ücretiyle transfer oldu. Geçen sezon Fransız ekibinde beklentileri karşılamakta zorlanan Icardi, 30 maçta 5 gol atabilmişti. 

Yorumlar (0)