Galatasaray gözünü o isme dikti! Juventus’a ilk teklif…

İspanyol kulübü Sevilla’nın Marcao’nun ardından Nelsson için de harekete geçmesi sonrası Galatasaray yönetimi stoper arayışlarını hızlandırdı. 

SPOR 05.08.2022, 08:54 05.08.2022, 13:59
Galatasaray gözünü o isme dikti! Juventus’a ilk teklif…

Sevilla, Galatasaray’ın futbolcularına talip olmaya devam ediyor. Sevilla Sportif Direktörü Monchi’nin gözünü diktiği son isim Danimarkalı stoper Nelsson oldu. Başarılı savunmacı ile iletişime geçen Monchi’nin oyuncuyu ikna edebilmek için çaba sarf ettiği bildirildi. Sevilla’nın Nelsson için 12 milyon avroluk teklif yaptığı bildirilirken, bu rakam sarı-kırmızılılar tarafından yeterli bulunmadı. Dursun Özbek yönetimi, Danimarkalı futbolcuyu 25 milyon avrodan aşağı bir fiyata satmak istemiyor. Oyuncunun sözleşmesinde de ’25 milyon avroya serbest kalır’ maddesi bulunuyor. 

Nelsson ayrılırsa ilk hedef Rugani

Nelsson’un olası ayrılığına karşı şimdiden harekete geçen Galatasaray yönetimi, Juventus’un 28 yaşındaki stoperi Rugani için ilk teklifini yaptı. Yeni sezonda rotasyon oyuncusu olarak düşünülen Rugani’nin de ilk 11’de forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği bildirildi. 1.90 boyundaki dev savunmacıyı bugüne kadar birçok kez kiralayan Juventus yönetimi, Galatasaray’ın teklifini değerlendirmeye aldı. Sarı-kırmızılıların İtalyan oyuncuyu bonservisiyle kadroya katmak istediği bildirildi. Transfermarkt verilerine göre İtalyan stoperin güncel piyasa değeri 3,5 milyon avro olarak dikkat çekiyor. 

Yorumlar (0)