Galatasaray genç yıldızıyla sözleşme imzaladı

Galatasaray'da milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu ile 5 senelik yeni bir sözleşme imzalandı.

SPOR 02.12.2021, 18:30 04.12.2021, 12:08
Galatasaray genç yıldızıyla sözleşme imzaladı

Sarı-kırmızılılar, hem Türkiye A Milli Takımı hem de Galatasaray'daki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini 2 sene uzatırken, sözleşme koşullarında da iyileştirmeye gitti.

Toplamda 5 seneye yükseldi

Geçtiğimiz sezonun başında Erzincanspor'dan transfer edilen ve 2023-24 sezonu sonuna değin sözleşme yapılan Aktürkoğlu ile 2025-26 sezonu sonuna değin anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar, böylelikle milli oyuncu ile toplamda 5 senelik yeni sözleşme imzalamış oldu.

Sarı-kırmızılı formasıyla şu ana dek çıktığı 54 resmi müsabakada 12 gol kaydeden Aktürkoğlu, Türkiye A Milli Takımı'nda forma şansı bulduğu 8 karşılaşmada 3 defa rakip ağları havalandırdı.

"Uzun seneler hizmet ekmek istiyorum"

Genç futbolcu, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, yeni sözleşmeye imza atmaktan dolayı mutluluk yaşadığını, "En başından bu yana iki taraf için de herhangi bir soru işareti söz konusu değildi. Uzun seneler boyunca bu kulübe hizmet vermek istiyorum. Fatih Terim'e de teşekkürlerimi iletiyorum. İlk günden bu yana bana güvendiği, inandığı ve forma şans verdiği için. Ben de elimden gelen her şeyi yeşil sahada yapmak istiyorum. Uzun seneler boyunca kulübüme en güzel şekilde katkı sağlayıp, şampiyonluklar yaşamayı istiyorum." sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)