Galatasaray farka koştu

Lig lideri Galatasaray, 19'uncu hafta maçında sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Sarı kırmızılılar; Kerem Aktürkoğlu, Juan Mata (2) ve Gomis'in golleriyle rakibini 4-0 yenerek maç eksiği bulunan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti.

SPOR 13.01.2023, 22:06 Hakan Öksüz
Galatasaray farka koştu

Spor Toto Süper Lig'de önceki hafta en yakın takipçisi Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek puan farkını 4'e yükselten Galatasaray, 19'uncu hafta maçında sahasında Hatayspor'u ağırladı. Dakikalar henüz 9'u gösterirken sahneye çıkan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 

Son sözü söyleyen Gomis oldu 

Juan Mata'nın 45+4 ve 45+6'da attığı gollerle farkı üçe çıkartan sarı kırmızılılar, soyunma odasına 3-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha sakin bir oyun vardı. Batefimbi Gomis'in 76'daki golü, skoru belirledi. Maçı 4-0 kazanan sarı kırmızılılar, puanını 42'ye çıkardı.

Galatasaray, ligde 8 maç peş peşe kazandı

Teknik direktör Okan Buruk liderliğinde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, ligde oynadığı son 8 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. 18 maçta 13 galibiyet alan sarı kırmızılılar, maç eksiği bulunan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı. Sezonun 9'uncu yenilgisini alan Hatayspor ise 17 puanıyla 16'ncı sırada kaldı.

Yorumlar (0)