Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat: "Galatasaray'a sözüm var"

Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat, "Şampiyonluk Galatasaray'ın daima hedefidir. İlerleyen günlerde bunu daha net görebileceğiz" açıklamasını yaptı. 

SPOR 17.09.2022, 11:34
Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat: "Galatasaray'a sözüm var"

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Konyaspor'u ağırladığı maçta 2-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

“İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız”

Karşılaşmadan sonra Galatasaray kulübü eski başkanlarından Adnan Polat, basın mensuplarına açıklama yaptı. 

İlerleyen haftalarda Galatasaray'ın daha iyi olacağını söyleyen Polat, "Okan'a destek için gittim. Başkan da bize nezaket gösterdi, ağırladı. Bugün de maça davet etti, geldim. En son mali genel kurulda alınan kararla artık Galatasaray'ın bazı şeyleri idrak ettiğini, şu zor süreçte birlik ve beraberlik gerektiğini gösterdiler. İnşallah bunlar tekerrür etmez. Geldim fakat çok büyük huzur içindeymişim. Bu ne stres, öldüm. Geçtiğimiz karşılaşmalarda daha iyi oynuyordu Galatasaray, bugün futbol kötüydü. Hakemi de beğenmedim. İki takım da iyi oynamadı ama iyi olan tek şey; galip gelmemiz, Galatasaray taraftarıyla birlikte olmak. İnşallah bu iki haftalık ara, Galatasaray'ı hazırlamak için Okan hocaya zaman kazandırır. Daha iyi bir Galatasaray göreceğimizi diliyorum çünkü o ışık var" şeklinde konuştu.

"Bundan sonrasının daha iyi olacağına inanıyorum"

Galatasaray'da yeni transferlerin yavaş yavaş takıma adapte olduğunu aktaran Polat, "Yeni kurulan bir takımın 6-7 hafta içinde ne olup ne olmadığını görebiliyorsunuz. Galatasaray'ın bu yıl transfer süreci de uzun olduğu için alınan oyuncuların çoğu takıma henüz yeni yeni adapte oluyor. Bu 1-2 haftanın ardından ortaya konacak olan futbola baktığımızda bir değerlendirme yapabilirim fakat yeni kurulan takımın lider olması, bu süreyi az kayıpla geçmesi bence başarı. Bundan sonrasının daha iyi olacağına inanıyorum. Şampiyonluk Galatasaray'ın daima hedefidir. İlerleyen günlerde bunu daha net görebileceğiz" sözlerini kullandı.

"Galatasaray için söz verdim"

Galatasaray'a yardımcı olabileceği meselelerde her zaman göreve hazır olduğunu söyleyen Adnan Polat, "Yeniden yönetim değil fakat ben Dursun başkanla da görüştüm; benim üzerime düşen bir şey olursa Galatasaray'a faydalı olabileceğim bir şey varsa ki var, o da düşünüyor. O konularda destek olmanın sözünü verdim. Bazen bir araya gelip Galatasaray'ın projeleri hakkında görüşüyoruz" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile iletişimde olduklarını söyleyen Polat, "Gayrimenkullerle ilgili önemli meselelerden bir tanesi, şu anda özellikle gayrimenkullerle, Florya ve yapılacak kamp tesisiyle ilgili faaliyetler var. Dursun Bey de otel sektöründen olduğu için yer yer benden yardımlar, görüşler istiyor. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum, buna da devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)