Galatasaray e-spor maaşları ödemiyor mu?

Balkhan ve Tolerant gibi Galatasaray E-Spor'un yıldızları maaşlarını alamadıklarını iddia ettiler. Galatasaray E-spor cephesinden ise hala bir açıklama gelmedi!

SPOR 24.10.2019, 14:40 24.10.2019, 16:07
Galatasaray e-spor maaşları ödemiyor mu?

Geçen sezon League of Legends Vodafone Freezone Şampiyonluk Liginde ortaya güzel bir mücadele koyan Galatasaray Espor oyuncuları paralarını alamadıklarını iddia ettiler.

Daha önce de bir çok kez bu şikayetlerini dile getiren oyuncular seslerini duyurmaya çalışıyor. En son Galatasaray Espor'un jungle bölgesinde oynayan Koreli yıldız esporcu Balkhan Twitter'dan açıklama yaptı ve parasını alamadığını söyledi.

Yaptığı açıklamada Balkhan Türkiye'den teklif aldığında aklına bir çok problem olabileceğinin geldiğini ancak böyle birşeyle karşılaşabileceğini hiç düşünmediğini söyledi.

Espor takipçileri ise eğer bu iddialar doğru ise bu durumun Türk E-spor'u için çok büyük bir kayıp ve hayal kırıklığı olacağını ve hemen gereğinin yapılması gerektiğini söylüyorlar. Galatasaray Espor cephesinden ise hala bir açıklama gelmedi. Yine Galatasaray Espor'un bir diğer oyuncusu Tolerant'ta yaptığı açıklama ile parasını alamadığını söyledi.

Tolerant Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Merhaba arkadaşlar,bunu tweetlediğimde mutlu değilim, çünkü o zamanlar beni Galatasaray'da destekleyen taraftarları beğenip takdir ediyorum, ama malesef şu an halka açık olmaktan başka çarem yok. 4 ay önce galatasaray espor tarafından ödenme yapılması gerekiyordu, fakat kulüp ödeme tarihini her seferinde erteledi. Başlangıçta klübe 2-3 hafta ödeme gecikmesinin yaşanmasının bi sıkıntı olmayacağını söyledim. Ve bu 2-3 haftadan sonra Galatasaray Espor menajeri Kerem Serbetçi ile iletişim kurmaya çalıştım, çoğu zaman mesajlarım ya görmezden gelindi ya da küçümseyerek cevaplandı. Sık sık ödemenin mümkün olan en kısa sürede gerçekleşeceğine söz verildi, ancak bunlar malesef dogruluk payı bulundurmuyordu. Bu twitin Galatasaray Espora zarar verme niyetim olmadığını açıkça belirtmek isterim. Sadece malesef bu olayın böyle bir duruma geldiğini göstermek istiyorum."

Yorumlar (0)