Galatasaray doktorundan Falcao açıklaması!

Galatasaray Takım Doktoru Yener İnce, Radamel Falcao'nun "sakatlığı olmadığı halde oynamak istemediğine dair yapılan haberlere" ilişkin açıklama yaptı.

SPOR 27.10.2019, 23:47
Galatasaray doktorundan Falcao açıklaması!

Galatasaray A Takım doktoru Yener İnce, Beşiktaş karşısında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunduğu iddia edildi.

Falcao'nun oynamasında herhangi bir engel olmadığını belirten Yener İnce'nin, "Falcao'nun tedavisi tamamlandı. Oynaması risk teşkil etmiyor ama oyuncunun da istemesi lazım. Falcao, ağrıları olduğunu söylüyor, onu zorla sahaya süremeyiz. Takım içerisine Falcao'nun ağrılarına benzer ağrıları olanlar var ama oynuyorlar. Falcao ağrılarının olmadığını söylediği andan itibaren oynayabilir" dediği öne sürüldü.

"Yayın kuruluşuna açıklama yapmadım"

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Yener İnce, Falcao ile ilgili söylediği iddia edilen sözlerin gerçeği yansıtmadığını aktardı.

İnce, "Oyuncumuz Radamel Falcao ile ilgili hiçbir yayın kuruluşuna açıklama yapmadım. Değerli Galatasaray taraftarı, gerçek bilgileri kulübümüzün resmi yayın organlarından takip edebilir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)