Galatasaray, Diego Godin'i istiyor!

Luyindama’nın sakatlığının ardından stoper arayışlarına başlayan Galatasaray’da, flaş bir isim gündeme geldi. Sezon başında Inter’e imza atan, ancak genellikle kulübede oturan Diego Godin için temasa geçildiği iddia edildi.

SPOR 03.01.2020, 09:07 12.01.2020, 16:21
Galatasaray, Diego Godin'i istiyor!

Atletico Madrid savunmasında uzun yıllar görev alan, dünyanın en kaliteli stoperleri arasında yer alan Uruguaylı oyuncu, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor. Luyindama’nın sakatlık yaşayarak sezonu kapatmasından sonra stoper arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekibin, teknik direktör Fatih Terim’in talebinin ardından Godin’i transfer etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Sezon başında Atletico’daki sözleşmesinin sona ermesiyle Inter’e giden oyuncu, çoğunlukla yedek kulübesinde oturdu. Galatasaray, deneyimli savunmacıyla anlaşma sağladıktan sonra bonservis veya kiralama konusunda İtalyan kulübünü ikna etmeye çalışacak.

Muslera ve Falcao devreye girecek

Diego Godin, Atletico Madrid’in en parlak zamanlarında Radamel Falcao ile beraber oynadı. Godin ayrıca Fernando Muslera’nın vatandaşı ve Uruguay Millî Takımı’nda en fazla forma giyen futbolcular arasında yer alıyor. Hatta adı tekrar Galatasaray’la anılan Arda Turan da, Atletico Madrid’de Godin’le beraber görev almıştı.

Aslan, Diego Godin’in aklını yüksek bir yıllık ücret karşılığında çelmek istiyor. Yeni bir yapılanma sürecine giren ve bu sezon İtalya Ligi’nde şampiyon olmayı planlayan İtalyan ekibinin, tarafların uzlaşması halinde bu transfere büyük bir engel çıkarmayı düşünmediği de gelen duyumlar arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)