Galatasaray'dan kötü haber! Kadroda yoklar

Galatasaray'da sakatlık geçiren Marcao ile Marcelo Saracchi'nin, 8 Kasım günü oynanacak olan Sivasspor mücadelesinde top koşturamayacakları ifade edildi.  

SPOR 02.11.2020, 12:15 02.11.2020, 12:29
Galatasaray'dan kötü haber! Kadroda yoklar

Galatasaray'dan peş peşe sakatlık haberleri geliyor.

Sarı-kırmızılılarda Oghenekaro Etebo, Martin Linnes ve Younès Belhanda'dan sonra Marcao ve Marcelo Saracchi de sakatlık geçirdi. Bu durum Galatasaray'da teknik ekibi huzursuz etti.

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun başında Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) Scout Piri isimli kondisyoneri getiren sarı-kırmızılılarda, yoğun bir şekilde gerçekleştirilen çalışmaların sakatlıklara yol açabileceği ifade edildi. 

Galatasaray'ın 1-0 galibiyet elde ettiği Ankaragücü mücadelesinde oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan ve tedavi altına alınan Marcao ile Marcelo Saracchi'nin, Sivasspor mücadelesinde top koşturamayacakları bildirildi. 

Marcao, 31 Ekim günü oynanan Ankaragücü mücadelesinde sol üst ön adaleden sakatlık geçirdi. 24 yaşındaki oyuncunun Sivasspor mücadelesinde top koşturamayacağı kaydedildi. 

Marcelo Saracchi, Ankaragücü mücadelesinde sol kasık adalesinden sakatlık geçirdi. Uruguaylı futbolcunun Sivasspor mücadelesinde kadroda yer almayacağı aktarıldı. 

Younès Belhanda, sol üst adalesindeki zorlanma sebebiyle Ankaragücü mücadelesine çıkamadı. 30 yaşındaki oyuncunun Sivasspor mücadelesine yetişip yetişmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Martin Linnes, Erzurumspor mücadelesinden önce sol üst arka adalesinde problem yaşadı. Norveçli oyuncu, iki haftadır top koşturamıyor. 

Oghenekaro Etebo, adalesinde meydana gelen zorlanma sebebiyle Gaziantepspor ve Neftçi Bakü mücadelelerinde kadroda yer alamadı. 

Yorumlar (0)