Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Abdülkerim, Galatasaray'da

Galatasaray, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği ve anlaştığı iddia edilen defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı transferinde mutlu sona yaklaştı. 

SPOR 24.06.2022, 16:49
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Abdülkerim, Galatasaray'da

Galatasaray'da göreve geldikten sonra Sensibile ve Domenec Torrent ile yollarını ayıran Dursun Özbek yönetimi, Cenk Ergün'ü sportif direktörlük görevine, Okan Buruk’u da teknik direktörlük görevine getirmişti. Yeni yönetim, transfer sezonunun ilk bombasını da patlattı.

2.8 milyon euro bonservis

Sarı-kırmızılı kulüp, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın uzun süredir transfer gündeminde olan defans oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için Konyaspor ve futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray’ın, Abdülkerim için Konyaspor’a 2.8 milyon euro bonservis ödeyeceği kaydedildi.

Konyaspor, Fenerbahçe ile dün Abdülkerim transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştı fakat sarı-lacivertli kulüp ile oyuncu arasındaki görüşmelerde pürüz çıkınca her iki taraf da masadan kalkmıştı.

Galatasaray'dan transfer çalımı

Bu gelişmenin ardından Beşiktaş ile beraber transfer sürecine dahil olan Galatasaray, ezeli rakiplerine çalım atarak bu transferi bitirdi.

2.8 milyon euro bonservis karşılığında Konyaspor ile anlaşan sarı-kırmızılı camia, Abdülkerim’i de ikna etti. Milli stoper, Galatasaray'dan yana tercihini kullandı.

Konyaspor yetkililerinden gelen açıklamada, Fenerbahçe ile Abdülkerim için prensip anlaşmasına vardıklarını fakat sarı-lacivertli kulübün futbolcu ile görüşmesinde pürüz çıktığı, Abdülkerim'in son kararı vereceği duyurulmuştu.

Yorumlar (0)