Galatasaray'da yeni golcü bombası

Süper Lig'in ilk devresinde hücum hattında sıkıntı yaşayan Galatasaray'da, gözler Ocak transferlerine çevrildi. Sarı-kırmızılı takım, sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak olan Florin Andone'nin yerine deneyimli golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

SPOR 01.01.2020, 16:42 01.01.2020, 17:25
Galatasaray'da yeni golcü bombası

Süper Lig'de istediği gibi bir ilk yarı geçiremeyen Galatasaray'da, gerek Radamel Falcao gerekse sakatlanan Andone'nin gol yollarındaki etkisizliği büyük bir sorun oluşturmuştu.

Golcülerinden beklenen katkıyı alamayan Cimbom, ilk yarının son haftasında Antalyaspor ağlarına iki gol atarak ikinci yarı için olumlu sinyaller veren deneyimli forveti Falcao'nun yanına sürpriz bir golcüyü getirmek istiyor. 

Falcao'nun partneri Okaka olacak

Fatih Terim'in, şok sakatlığı sonrası uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Florin Andone'nin sözleşmesinin dondurulmasını ve bu oyuncunun yerine Udinese'de oynayan Okaka'nın kiralanmasını istediği öğrenildi.

İki sezondur Udinese forması giyen Okaka bu sezon 13 resmi karşılaşmanın 11'inde ilk XI'de oynadı. 30 yaşındaki golcü 3 kez fileleri sarsarken 1 kez de asist yaptı.

İtalyan star en başarılı dönemini 18 gol attığı Anderlecht'te yaşadı. Ardından 3 sezon Watford'da forma giydi.

Udinese'de Mutsuz

İtalyan ekibinde mutsuz olan Okaka'nın Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı.

Oyuncu için kiralama teklifi yapılacak.

Yorumlar (1)
Feraha abuşev 4 yıl önce
Gelsin İş Yapar bide