Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Ryan Babel, Çin'e gidiyor

Lige istediği başlangıcı yakalayamayan Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek üç haftalık aranın ardından galibiyet yüzü gördü. Oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirmesi beklenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

SPOR 19.10.2019, 11:09 19.10.2019, 11:12
Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Ryan Babel, Çin'e gidiyor

Geçen sezaonu çifte şampiyonlukla bitirio, Süper Kupa'yı da müzesine götüren ve yeni yılda da aynı başarıyı yaşamak isteyen Galatasaray, sezona istediği başlangıcı yakalayamadı. Sezon kadrosunda önemli değişikliklikler yapan ve başta Radamel Falcao başta olmak üzere yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da istenilen performans elde edilemedi.

Galatasaray, kötü gidişata son vermek için çare ararken, yaklaşan ara transfer dönemi transfer çalışmalara şimdiden başladı. Bu dönemde ayrılıkların da beklendiği Galatasaray'da sıcak saatler yaşanmaya başladı. Hollandalı oyuncu Ryan Babel'in ocak ayında (ara transfer dönemi) Çin'e gideceği konuşuluyor.

Ryan Babel sonunda attı!

Sezon başında Çin'in Dalian Yifang ekibini çalıştırmaya başlayan Rafa Benitez, Liverpool'da eskiden forma giyen Ryan Babel'i takımında görmek istiyor. 

Sivasspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan ve 90 dakika forma giyen Hollandalı yıldız, gol sevincinde kendisine yöneltilen eleştirilere eliyle "Konuşun" işareti yaptı.
 

Yorumlar (0)