Galatasaray'da Shinji Kagawa sesleri!

Transfer dönemine Onyekuru ve Sarrachi gibi oyuncuları renklerine bağlayarak hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray'a sürpriz bir oyuncu önerildi. İspanya 2. Lig ekibi Zaragoza'da forma giyen Shinji Kagawa menajerleri tarafından sarı-kırmızılı ekibe teklif edildi.

SPOR 07.01.2020, 11:41 12.01.2020, 15:50
Galatasaray'da Shinji Kagawa sesleri!

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda listesindeki oyuncularla temas kurmaya devam eden Galatasaray'da ligin araya girmesiyle çalışmalar daha da hızlandı. Transferde Henry Onyekuru ve Marcelo Sarrachi'yi renklerine bağlayan sarı-kırmızılılardan yeni transfer bombaları geliyor.

Hep iyi bir 10 numara isteyen Fatih Terim bir süredir Serie B ekiplerinden Perugia'da forma giyen Dragomir'i takip ediyor. Ancak Galatasaray'a sürpriz bir teklif yapıldı. Menajerler, sezon başında İspanya 2'nci Ligi takımlarından Zaragoza'yı giden Shinji Kagawa'yı önerdi.

Başarılı oyuncunun, Beşiktaş'a gelmesine aracı olan Türk menajer, "Sol kanatta oynatıldığı ve sürekli oyundan alındığı için mutsuz" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Fatih Terim'in onay vermesi ve Belhanda ile yolların ayrılması halinde Japon oyuncu sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

Borussia Dortmund, Manchester United gibi dev takımlarda oynayan Shinji Kagawa, geçtiğimiz sezon yarım dönem Beşiktaş'ta forma giydi.

Yaz transfer döneminde 3 milyon Euro karşılığında İspanya 2. Lig takımlarından Real Zaragoza'ya transferi gerçekleşen tecrübeli oyuncu, çıktığı 17 karşılaşmada 2 gol 1 asistle takımına katkıda bulundu.
 

Yorumlar (0)