Galatasaray'da Semih Kaya sürprizi!

Galatasaray'da Luyindama’nın sakatlığının ardından stoper arayışı tüm hızıyla devam ederken, Semih Kaya ismi ön planda yer aldı.

SPOR 05.01.2020, 14:32 12.01.2020, 16:07
Galatasaray'da Semih Kaya sürprizi!

Sarı-kırmızılılarda stoper transferi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Sparta Prag'da oynayan Semih Kaya'nın yeniden döneceği iddia edildi.

Milliyet'te yer alan haberde; Luyindama’nın sakatlığının ardından defansa takviye kararı alan sarı-kırmızılılarda listenin ilk sırasında, Sampdoria forması giyen Murillo’nun ismi yer almıştı. Ancak bu futbolcunun transferinde yaşanan zorluk ve yabancı kontenjanı, Galatasaray'ın işini zorlaştırdı.

Sampdoria’nın, savunmada yaşadığı sakatlık problemi sebebiyle, daha önce gitmesine sıcak baktığı Kolombiyalı oyuncu Murillo’yu kadroda tutma olasılığının güçlendiği belirtildi.

Yabancı konusunda hareket alanı sınırlı olan Galatasaray'da bir eksilme olması halinde ilk planda 6 numara takviyesine kullanılması fikri ön plana çıktı. Nzonzi, Mariano ve Nagatomo ile yollarını ayırarak yabancı kontenjanında yer açacak olan sarı-kırmızılılar, Onyekuru, Saracchi ve Linnes’i listeye ekleyecek.

Bu sebeple stoperde Semih Kaya ismi ön planda yer aldı. Galatasaray, sezon sonunda Sparta Prag ile sözleşmesi sona erecek olan eski futbolcusunu renklerine bağlama ihtimalini de değerlendirme kararı verdi.

Semih Kaya’nın da gelme fikrine olumlu yaklaştığı ve alacaklarına karşılık serbest kalma ihtimalinin bulunduğu ifade edildi.

Yorumlar (0)