Galatasaray'da seçim tarihi açıklandı

Galatasaray'da başkanlık seçiminin 4 ya da 11 Haziran'da yapılacağı açıklandı.

SPOR 02.05.2022, 22:33
Galatasaray'da seçim tarihi açıklandı

Galatasaray Spor Kulübü, olağanüstü seçimli genel kurulun 4 Haziran 2022'de, çoğunluk sağlanamaması halinde 11 Haziran 2022'de gerçekleştirileceğini bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantımızda alınan karar sonucunda, Galatasaray'ın 'olağanüstü seçim genel kurul toplantısı' 4 Haziran saat 10.00'da Tevfik Fikret Salonu'nda, yeterli çoğunluğun toplanmaması halinde ise ikinci toplantı 11 Haziran tarihinde aynı saatte ve yerde gerçekleştirilecektir."
 

Burak Elmas duyurmuştu

İdari ibrasızlıkla neticelenen olağan genel kurulun akabinde en erken tarihte seçim kararı aldıklarını aktaran Elmas, şöyle konuşmuştu:

"Bazı davalar oldu. Tüm savunmaları adaylarla birlikte yaptık. 'Bu seçim olmayacak.' diye bir şey demedik. Tüm hukuki teşebbüsleri hepinizin gözleri önünde yaptık. Dün sabah elimize ulaşan mahkeme kararında seçimin iptal edildiği yazıyordu. Bugün seçimin gerçekleştirilebilmesi için mahkemeye başvurduk ve tedbir kararının kaldırılmasını istedik. Adaylar ve divan kurulu 21-28 Mayıs'ı işaret ediyor. Üyelerimiz ise 4-11 Haziran tarihlerini istiyor. Bu tarihlerden birini seçmemiz gerekiyordu. Pazartesi günü karar alacağız ve 4-11 Haziran tarihlerini yürürlüğe sokacağız. Birilerinin yaptığı gibi bu koltuklarda zorla oturmayacağız."

Yorumlar (0)