Galatasaray'da sakatlık kabusu devam ediyor!

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray bir türlü sakatlıklardan kurtulamıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte hangi oyuncu sakat, sahalara ne zaman dönecek? İşte tüm detaylar haberimizde...

SPOR 19.11.2019, 16:22 12.01.2020, 17:25
Galatasaray'da sakatlık kabusu devam ediyor!

Galatasaray Kulübü, milli takımından dönen Gabonlu oyuncusu Mario Lemina'nın sağ diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı takım tarafından yapılan açıklamada, Süper Lig'in 12. haftasında 22 Kasım Cuma günü Medipol Başakşehir ile oynanacak maçın hazırlığının teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüğü ifade edildi.

Gabon Milli Takımı'ndan dönüş yapan Lemina hakkında, "Lemina sağ diz iç yan bağındaki zorlanma nedeniyle günü tedaviyle geçirdi." şeklinde bir açıklama yapıldı.

Galatasaray'ın Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nda forma giyen futbolcusu Christian Luyindama'nın da milli maçta sakatlandığı belirtildi. Luyindama'nın durumunun İstanbul'a döndükten sonra yapılan tetkikler sonucu ortaya çıkacağı ifade dile getirildi.

Milli takımlarından sakat dönen diğer oyuncular Fernando Muslera'nın bel ağrısı ile Ryan Babel'in ise sol dizindeki efüzyon (sıvı birikimi) nedeniyle günü tedaviyle geçirdiği ifade edildi.

Ekipten ayrı özel program uygulanan oyuncular arasında yer alan Şener Özbayraklı'nın salonda, Younes Belhanda'nın ise sahada çalışma yaptığı bilgisi aktarıldı.

Tedavisinin planlanan programı dahilinde İspanya'ya giden Radamel Falcao'nun, buradaki tedavisi tamamlandıktan sonra İstanbul'a döneceği aktarıldı. Bir diğer sakatlığı bulunan oyuncu Florin Andone'nin ise günü özel bir tedavi programı dahilinde geçirdiği açıklandı.

İşte sakatlık yaşayan futbolcular:

Muslera:  Belirsiz

Babel:  Belirsiz

Andone: İlk yarıyı kapattı

Şener: İlk yarıyı kapattı

Falcao: Tedavisi devam ediyor

Belhanda: Tedavisi devam ediyor

Emre Akbaba:  Tedavisine devam ediliyor (Lisansı çıkarılmadı)

Lemina: Belirsiz

Yorumlar (0)