Galatasaray'da Ömer Bayram çılgınlığı!

Kadroda yapılan değişiklik en çok Ömer Bayram'ın işine yaradı. Takımının ilk golünü atan Ömer Bayram, Feghouli’nin sayısında da pay sahibi oldu.

SPOR 10.11.2019, 11:39 10.11.2019, 11:46
Galatasaray'da Ömer Bayram çılgınlığı!

Şampiyonlar Ligi’nde 6-0 yenilgi yaşanan Real Madrid karşılaşmasından sonra neşteri vuran teknik direktör Fatih Terim, Gaziantep-Galatasaray karşılaşmasında Nagatomo, Nzonzi, Seri ve Babel'i yedek kulübesinde oturttu. İlk 11'de forma giyen futbolcular arasında yer alan Ömer Bayram orta sahada görev yaptı. Ömer Bayram, 21. dakikada uzaklardan sol ayağıyla şutu çekip golünü attı.

ömer bayram ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı kulüpte ilk golünü kaydeden oyuncu, ligde ilk kez ceza sahası dışından fileleri havalandırdı. Mücadelesiyle takımını ateşleyen Ömer Bayram ikinci golün de hazırlayıcılarındandı. Attığı pasla, asisti yapan Emre Taşdemir'i pozisyona soktu. Ömer Bayram, dakika 66'da oyundan çıkarken yerine Seri oyuna dahil oldu.

ömer bayram ile ilgili görsel sonucu

Savunmayı üçleyen Galatasaray, istediği sonuçu elde etti. Fatih Terim, Luyindama- Marcao-Ahmet Çalık üçlüsüne görev verdi. Mariano ve Emre Taşdemir iki kanatta forma giydi. 3-5-2 sisteminin iki santrforu ise Florin Andone ve Adem Büyük oldu. Andone sakatlık yaşayınca Babel bu bölgeye geçti. Adem ise vasatı geçemedi.

luyindama ile ilgili görsel sonucu

Galatasaraylı taraftarlar, Gaziantep FK karşısında uzaktan müthiş bir gol kaydeden Ömer Bayram için övgü dolu sözlerle paylaşımda bulundular. 

İşte o paylaşımlardan bazıları:

"Yeteneği kısıtlı olabilir ama Ömer Bayram takımda aldığı parayı kuruşu kuruşuna kadar hak eden ender isimlerden. Bana Engin Baytar'ı anımsatıyor."

"-Nagatomo'dan beklediğimiz performansı Emre Taşdemir gösteriyor ve asist yapıyor.

-Marcao'dan beklediğimiz klası Ömer Bayram gösteriyor, uzaktan şut çekiyor ve gol atıyor.

Helal olsun size çocuklar."

"Bazı Ömer Bayram görselleri.."

"Maçın en iyilerinden Ömer Bayram"

"Formanın ve aldığı paranın hakkını kuruşu kuruşuna veren adam gibi adam Ömer Bayram..Mükemmel gol mükemmel."

"De Bruyne gelsin kramponlarını taşısın ÖMER BAYRAM"

"Ömer Bayram, bu sezonki efsane performansına bu gol çok yakıştı aslanım benim! Devamı gelir inşallah"

"Yerli Bale, Ömer Bayram"

"Ömer Bayram reis, özgüvenine düştük vesselâm"

Yorumlar (0)