Galatasaray'da Mariano'nun bileti kesildi!

Galatasaray'da devre arasından önce gündem yaratacak bir gelişme yaşandı. Listesinde birçok yıldız oyuncu yer alan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'le tartışan Mariano'nun bileti kesildi.

SPOR 13.12.2019, 12:42 12.01.2020, 20:17
Galatasaray'da Mariano'nun bileti kesildi!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu neticesinde transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılı ekipte, bir yandan da mevcut futbolcularla ilgili kararlar alınmaya devam ediyor.

Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nda üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Galatasaray'da yönetim radikal kararlar alınmak zorunda kaldı.

Takıma katılacak isimlerin yanında gönderilecek oyunculara da yoğunlaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, ilk gidecek oyuncuyu belirledi.

PSG maçında Fatih Terim ile tartışma yaşayan Mariano 'gönderilecekler' listesinde ilk sıraya yükseldi. 33 yaşındaki Brezilyalı sağ bek için gelecek talepler değerlendirmeye alınacak.

Fatih Terim'in Mariano'nun performansı ve saha içerisindeki tavırları sebebiyle Ankaragücü maçında Şener Özbayraklı'ya şans vereceği düşünülüyor. Mariano'nun yerine sezonun ikinci yarısında Linnes kadroya dahil olacak.
 

Yorumlar (0)