Galatasaray'da kriz! Futbolcular Giresunspor maçı öncesi bavullarını topladı gidiyor...

Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Antalyaspor deplasmanından üç puan ile dönen Galatasaray, yarın ki Giresunspor maçına hazırlık yapıyor. Tüm biletleri şimdiden satılan karşılaşma, kapalı gişe oynanacak. Torreira ve Mertens’in transferlerinden sonra oldukça fazla gaza gelen Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımlarından güzel bir galibiyet bekliyor. Bir yandan kadro mühendisliği yapan Okan Buruk ise takımda yer almasını düşünmediği oyuncular ile bir an önce yollarını ayırmayı planlıyor. Tecrübeli teknik adam çalışmak istediği isimleri de netleştirmiş durumda.

SPOR 12.08.2022, 16:23
Galatasaray'da kriz! Futbolcular Giresunspor maçı öncesi bavullarını topladı gidiyor...

Galatasaray'da Giresunspor karşılaşması öncesinde transfer konuları masaya yatırıldı. Takıma katılması planlanan oyuncuların yanında takımdan ayrılacak olan oyuncuların da belli olmaya başlamasının ardından isimler tek tek ortaya çıkmaya başladı.

Okan Buruk, biletlerini kesti: Oyuncular gidiyor!

Teknik adam Okan Buruk'un kadroda yer almasını düşünmediği oyuncular ya bedelsiz olarak ya da bonservisi ile gönderilecek. İşte sarı-kırmızılı takımdan gönderilen futbolcular:

İlk Cicaldau, gönderildi

Geçen yıl 6,5 milyon Euro’luk bonservis ile alınan Alexandru Cicaldau Galatasaray’dan ayrılması beklenen ilk oyuncu oldu. Okan Buruk'un takımın kadrosunda yer vermediği orta saha oyuncusu için yeni bir kulüp bakılıyor. Ayrıca Cicaldau'nun bavullarını şimdiden topladığı ve transferinin ise önümüzdeki birkaç gün içinde kesinleşeceği de iddialar arasında.

Omar’da listede yok!

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon düşünülmeyen bir diğer oyuncu da Omar Elabdouellai oldu. Sağ bekte Omar’ı oynatmayı planlamayan Okan Buruk, futbolcunun menajerine ''yeni bir takım bulabilirsiniz'' şeklinde rapor verdi.

Sekidika’da gidiyor

Teknik adamın hiçbir şartta takımda düşünmediği tek oyuncu Sekidika oldu. Takımın listesine bile dahil edilmeyen oyuncu, bir an önce bedelsiz bile olsa gönderilecek.

Berkan Kutlu

Galatasaray takımında orta sahaya uygulanan takviyelerin sonrasında Berkan Kutlu'nun da sarı-kırmızılı ekipte artık düşünülmediği, futbolcunun menajerine iletildi.

Ömer Bayram

Okan Buruk'un yeni sezon için hazırladığı kadro planlamasında olmayan Ömer Bayram'ın takımdan bedelsiz ayrılışına izin verildi.

Oğulcan Çağlayan

Forvete yapılan yeni takviyelerden sonra forma şansı bulması olasılığı zorlaşan Oğulcan Çağlayan ya bonservisiyle ya da kiralık olarak gönderilecek.

Yorumlar (0)