Galatasaray'da erken seçim yapılmayacak!

14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray davasını 21 Şubat 2020 tarihine erteledi. Duruşma tarihine kadar, mevcut Galatasaray yönetimi görevine devam edecek.

SPOR 14.11.2019, 13:09 14.11.2019, 14:14
Galatasaray'da erken seçim yapılmayacak!

Galatasaray'da ibra edilmeyen yönetim kurulu bu karar hakkında tedbir kararı aldırtmıştı. Karar yargıya taşındı. 14. Asliye Hukuk Mahkemesi dosyanın bilirkişiye gönderilmesine ve davanın 21 Şubat tarihinde görülmesine karar verdi.

Böylelikle sarı-kırmızılı yönetimin aldığı tedbir kararı geçerliliğini korudu ve Galatasaray'ın erken seçime gitme zorunluluğu ortadan kalktı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün mevcut yönetiminin avukatı Ömer Faruk Kırbıyık; “Mevcut yönetimin, başkanın seçimden yana bir korkusu yoktur. Yönetim, seçime inanıyor! Bizim bu davada sağlamak istediğim şey; Galatasaray’daki kronik sorunu ortadan kaldırmaktır. Önümüzdeki süreçte Galatasaray’ın seçime gitme gibi bir zorunluluğu yok. Şu an için mühim olan, Galatasaray Yönetimi görevine devam edecek, asıl işine odaklanacak. Şu anda seçime gidilmesi için hukuki bir gereklilik yoktur. Galatasaray başkanı isterse, seçime de katılabilir, bir engel bulunmamaktadır” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)