Galatasaray'da Emre Mor'un bileti kesildi!

Fatih Terim'in, büyük şanslar tanıdığı Emre Mor, oynadığı 16 maçta skora en ufak bir katkı sağlayamadı. Sarı-kırmızılı yetkililer, 22 yaşındaki futbolcunun menajeri Johan Wins ile görüşüp, ayrılık kararını iletti. Emre Mor'un gitmesiyle açılacak boşluk Emre Akbaba ile dolacak.

SPOR 16.12.2019, 09:03 12.01.2020, 19:39
Galatasaray'da Emre Mor'un bileti kesildi!

Sarı-kırmızılı takımda Steven Nzonzi ve Jean-Michael Seri’nin ardından devre arasında gönderilecek üçüncü oyuncuda belli oldu.

Sezon başında İspanya’nın Celta Vigo kulübünden 1 yıllığına kiraluk olarak transfer edilen Emre Mor’un Ocak ayında gönderilmesine karar verildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, genç oyuncunun menajeri Johan Wins ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da görüşerek ayrılık kararını iletti. Emre Mor’un kendisine verilen şansı iyi kullanamadığını söyleyen kulüp yetkilileri, “Futbolcuyu ikinci yarıda oynatmayacağız. Kendinize bir çözüm bulun” şeklinde konuştu.

Menajer Wins, bu hafta içerisinde Celta Vigo yetkilileriyle görüşme gerçekleştirerek, oyuncunun geri dönüşünün mümkün olup olmadığını soracak, olumsuz bir yanıt alındığı takdirde başka bir çözüm yolu bulunacak. Emre Mor’u A Millî Takım'da ilk kez oynatan teknik direktör olan Fatih Terim, Borussia Dortmund ve Celta Vigo’da aradığı şansı bulamayan Emre Mor, yeniden parlaması için bir şans tanımak amacıyla sezon başında kiralanmasına onay vermişti. Ancak genç oyuncu, Galatasaray’da da beklentileri karşılayamadı. 16 maçta forma şansı yakalayan Emre, gol ya da asist yapamadı. 22 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasıyla boşalacak yerli futbolcu kontenjanının Emre Akbaba ile doldurulacağı tahmin ediliyor.
 

Yorumlar (0)