Galatasaray'da Elmas hezimeti: Düşme hattına son 2 maç kaldı

Dün oynanan maçta Trabzonspor’a mağlup olan Galatasaray’da ipler kopmak üzere. Taraftar puan tablosuna bakmak dahi istemezken sarı-kırmızılı ekibin düşme hattına girmesine son 2 adım kaldı. Son birkaç haftadır her maçta Burak Elmas ve ekibine “İstifa et” çağrısında bulunan taraftarlar, sosyal medya üzerinden istifa kampanyası başlattı.  

SPOR 24.01.2022, 07:43 24.01.2022, 15:05
Galatasaray'da Elmas hezimeti: Düşme hattına son 2 maç kaldı

Süper Lig’in 23’üncü hafta karşılaşmaları kapsamında Galatasaray, Trabzonspor’u evinde ağırladı. Maçı uzun süre 1-0 önde götüren sarı-kırmızılı ekip, bitime az zaman kala mağlubiyetin acı tadını aldı. 



Son haftalarda hızla düşüyor 

Özellikle son haftalarda sergilediği kötü performansla puan kaybını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, dün akşamki mağlubiyetinin ardından düşme potasına yaklaştı. Son mağlubiyetle birlikte 15’inci sıraya gerileyen Galatasaray’ın sinirli taraftarı, kötü gidişattan yönetimi suçladı. 



İstifa kampanyası başlatıldı 

“İstifa etmek de bir hizmettir” yazılı afiş ve pankartlar ile stadı dolduran, sosyal medya üzerinden de istifa kampanyası başlatan sarı-kırmızılı taraftarlar, Burak Elmas ve ekibinin üzerinde olumsuz baskı kurmaya devam ederken Elmas kesiminden herhangi bir açıklama yapılmıyor.  

Yorumlar (0)