Galatasaray'da Belhanda gidiyor, Alex Teixeria geliyor!

Galatasaray, Younes Belhanda’yı bir Arap takımına göndererek, 10 milyon Euro gelir elde edip, bu paranın tamamını Alex Teixeira transferinde kullanmayı hedefliyor.

SPOR 02.01.2020, 09:01 12.01.2020, 16:32
Galatasaray'da Belhanda gidiyor, Alex Teixeria geliyor!

Sarı-kırmızılı takım, skora daha fazla katkı sağlayan bir 10 numara oyuncu transfer etmeyi hedeflerken, listede ilk sırada Alex Teixeira yer alıyor. Galatasaray, bu sezon Çin’de Jiangsu Suning forması giydiği 30 karşılaşmada 18 gol kaydeden yıldız oyuncuyu, bonservisiyle beraber renklerine bağlamanın planlarını yapıyor. 

Brezilyalı oyuncunun Avrupa’ya dönerek Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek istemesi, sarı-kırmızılıların elini güçlendirirken, bonservis bedelinin karşılanması için de Belhanda takımdan ayrılacak. Menajeri aracılığıyla Arap takımlarıyla görüşme halinde olan oyuncudan, 10 milyon Euro civarında gelir elde edilecek. Bu paranın tamamıyla Teixeira transferi gerçekleştirilecek.

Alex Teixeira, hem 10 numara hem forvet hem de kanatlarda oynayabiliyor. İki ayağını da çok iyi kullanan Brezilyalı yıldız, topla hızlı mesafe kat edebilmesi, isabetli pasları, uzaktan etkili şutları ve ceza sahasında yaptığı bitirici vuruşlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çin ekibi, 4 yıl önce Teixeira’nın bonservisi için Shakhtar’a tam 50 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi yapmıştı.
 

Yorumlar (0)