Galatasaray'da 9 futbolcuyla yollar ayrılıyor!

Transfer döneminin başlamasına az bir süre kalan Galatasaray, bir yandan takviye için çalışmalarına devam ederken, bir yandan da revizyona gitmenin planlarını yapıyor. Fatih Terim'in sürpriz kararlar alacağı düşünülüyor.

SPOR 13.12.2019, 09:46 12.01.2020, 20:22
Galatasaray'da 9 futbolcuyla yollar ayrılıyor!

Defans dörtlüsünde önemli değişimler yaşanacak. Sağ bekte Mariano’nun yerine Linnes gelecek.

Nagatomo’nun yerine Milan’dan Ricardo Rodriguez’in transferi için çalışmalara sürüyor.

Stoperde Luyindama’nın yerine gelecek olan oyuncu arayışı tüm hızıyla devam ediyor. Marcao ile devam edilip edilmeyeceği de, bu arayışın ardından belli olacak.

İleri uçta Radamel Falcao’nun fiziksel açıdan hazır olup olmaması transfer hamlesi için çok büyük önem arz ediyor.

Sakatlığından dolayı Andone ile yol ayrımına girilecek. Yabancı kontenjanı doğru şekilde kullanıldığı takdirde, Diagne’nin yedek santrfor olarak forma giyme ihtimali ortaya çıkacak.

Öte yandan Club Brugge’den ayrılması kesinlik kazanan Senegalli yıldızın satışı yapılarak, kulübe bonservis geliri getirmesi planlanıyor. Bu para, diğer transferlerin yapılmasına büyük oranda yardımcı olacak.

Tüm gözler iki yıldıza çevrildi

Bonservisiyle alınacak futbolcuların veya kulüplerine kiralama ücreti ödenecek isimlerin parasının karşılanması için Galatasaray’ın mutlaka satış yapması lazım. Diagne konusunun henüz netleşmemesi nedeniyle, gözler Belhanda ve Feghouli’ye çevrildi.

Arap takımlarının uzun süredir ilgilendiği bu iki oyuncu, toplamda 15-20 milyon Euro civarında satış geliri getirdiği takdirde, Galatasaray devre arasındaki bu zorlu operasyon sürecini daha rahat bir şekilde bitirebilir.

Nzonzi ve Seri dönüyor

Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen futbolcular hakkında da kritik kararlar alınacak. Fatih Terim, performansından memnun olmadığı ve yerlerine takviye yapmayı düşündüğü oyunculardan Nzonzi ve Seri ile yolların ayrılmasını istiyor. İki futbolcu da Ocak ayında kulüplerine geri dönebilir.

Emre Mor’a verilen süre doldu

Gözden çıkarılan bir başka futbolcu da Emre Mor oldu. Kariyeri hızla düşüşe geçen genç futbolcuya bir fırsat sunmak isteyen Fatih Terim, beklediği karşılığı bir türlü alamadığı için bu ısrarından vazgeçecek. Emre Mor da, Ocak ayı itibarıyla büyük ihtimalle Galatasaray’a veda eden isimlerden birisi olacak.
 

Yorumlar (0)