Galatasaray'da 6 futbolcunun bileti kesildi!

Galatasaray'ın alınan kötü sonuçların ardından Ocak ayı transfer döneminde radikal kararlar alacağı iddia ediliyor.

SPOR 26.11.2019, 14:46 12.01.2020, 16:11
Galatasaray'da 6 futbolcunun bileti kesildi!

Sarı-kırmızılı takımın bu kötü sonuçlardan sonra devre arasında radikal hamleler yapacağı konuşulmaya başladı.

Başakşehir yenilgisiyle evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisini sonlandıran Galatasaray'da adeta taşlar yerinden oynadı.

Fatih Terim her konuşmasında devre arasını işaret ederken, dört futbolcu ile yollar ayrılacak.

Tecrübeli teknik direktörün, sezon başından itibaren istenilen performansı veremeyen Mariano, Nagatomo ve Belhanda'dan sonra Ryan Babel'i de listeye eklediği iddia edildi. Hollandalı'nın menajerine 'kulüp bul' denildi.

Fatih Terim, Jean Michael Seri ve Gaziantep FK karşılaşmasında sakatlık yaşayan Florin Andone'nin de sözleşmelerinin feshedilip takımlarına geri gönderilmesi talep edildi.

Andone'den Nisan ayına kadar faydalanamayacaklarını ifade eden Fatih Terim'in yönetime, "İyi bir oyuncuydu ancak ikinci yarıda bize katkı sağlayamayacak. Kontenjanı doldurmasına gerek yok. Yerine başka bir oyuncu bakalım" diyerek transferi işaret ettiği öne sürüldü.

Devre arasında 6 futbolcuyla yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı takım, bu oyuncuların yerini de doldurmak için çalışmalarına devam ediyor. Babel'in yerine düşünülen ilk futbolcu Onyekuru olarak yer alıyor.

Galatasaray'da ön libero, stoper, sağ ve sol bek arayışları da tüm hızıyla sürdürülüyor. Yeterli bütçe sağlanamazsa çözüm alt yapıda bulunacak.

Diğer yandan sezon başında kiralık olarak transferi gerçekleşen ve lisansı çıkartılmayan bazı futbolcular, devre arasında takımda yeniden yer alacak.

Yönetime göre, teknik adam Fatih Terim'in onaylaması halinde uygulanacak bu kararlar, şu an itibariyle Galatasaray'ın önündeki en mantıklı seçenek olarak gözüküyor.

Yorumlar (0)