Galatasaray'da 3. imza: Anlaşma tamam, resmi açıklama bekleniyor

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Barış Alper Yılmaz'ın menajeri, "Galatasaray ile anlaşma sağladık. Hayırlı olsun diyebiliriz." dedi.

SPOR 06.07.2021, 20:22
Galatasaray'da 3. imza: Anlaşma tamam, resmi açıklama bekleniyor

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ün ardından bir transferde daha sona yaklaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Keçiörengücü’nün sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz (21) ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’ın transfere ilişkin resmi açıklama yapması bekleniyor. 

Menajeri açıkladı

Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Galatasaray ile anlaşma sağladık. Hayırlı olsun diyebiliriz." şeklinde konuştu.

Genç futbolcunun transferi karşılığında Ankara ekibine 1,5 milyon avro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, söz konusu transfer karşılığından genç bir oyuncusunu da Keçiörengücü'ne verecek.

“Ondaki potansiyeli gördük"

Galatasaraylı taraftarların performansını büyük bir merakla beklediği genç yetenek için hocası İlker Püren, kısa bir süre evvel açıklamalarda bulunmuştu. Püren, "Barış ile 1 yıl çalıştık. Ona 28 karşılaşmada ilk 11’de forma şansı verdim. Geçtiğimiz sezonun başında kulüp yetkilileri bize futbolcuyu teslim etti. 'Bir deneyelim, olmazsa kiraya veririz.' demiştik. Futbolcudaki potansiyeli görünce yararlandık." ifadelerini kullanmıştı.

Arda Turan'la bir yıl daha

Öte yandan, Galatasaray, Arda Turan'la 1 senelik yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yorumlar (0)