Galatasaray'da 10 numaraya iki yıldız aday!

Belhanda’nın yerine forvet arkasında oynayacak bir yıldız peşinde olan Galatasaray’ın gündeminde iki başarılı oyuncu var: Anderson Talisca ve Alex Teixeira... Şimdilik Talisca’nın Türkiye’ye dönüşü çok zor olsa da Teixeira için tüm şartlar zorlanmaya çalışılacak.

SPOR 09.01.2020, 09:52 12.01.2020, 15:24
Galatasaray'da 10 numaraya iki yıldız aday!

Sarı-kırmızılılarda tüm gözler 10 numara transferine çevrildi. Beklentileri karşılayamayan ve Arap ekipleriyle transfer görüşmesi gerçekleştiren Younes Belhanda ile yolları ayırmayı hedefleyen Galatasaray, bu bölgeye yapılacak yıldız takviyesi için çalışmalara başladı. İkinci yarıda çok daha hızlı, üretken ve teknik bir hücum hattı oluşturmayı planlayan sarı-kırmızılıların hedefinde iki oyuncu var.

Bunlardan birisi, daha önce Beşiktaş'ta da oynayan Anderson Talisca... Futbol kariyerine Çin’de devam eden Brezilyalı yıldızın yıllık maliyeti oldukça yüksek. Her ne kadar Galatasaray, Sambacı’nın yıllık ücretini karşılamayı göze alsa da, takımı Guangzhou’nun bu transfere kolay kolay izin vermeyeceği ifade ediliyor.

Galatasaray, özellikle bonservis konusunda oyuncu satmadan adım atmakta zorluk çekiyor. Bu sebeple gündemdeki isimlerin tavrı kadar, kulüplerin talepleri de transferde etkili oluyor. Bu açıdan bakıldığında Alex Teixeira operasyonu, Talisca’ya göre daha olumlu gözüküyor. Başarılı oyuncunun sözleşmesinde son senesinde olması, sarı-kırmızılı ekibin, pazarlıklarda elini güçlendiriyor. Bir süre önce de Teixeira ile görüşen ve olumlu yanıt alan Galatasaray Yönetimi, bonservis seviyesinde ilerleme kaydetti ve önümüzdeki günlerde bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.
 

Yorumlar (0)