Galatasaray-Chelsea maçı oynanacak mı?

Galatasaray ile İngiliz ekibi Chelsea arasında bugün bir hazırlık maçının yapılacağı iddia edildi. Galatasaray-Chelsea maçı oynanacak mı? Galatasaray-Chelsea maçı saat kaçta? Galatasaray hangi takımla hazırlık maçı yapacak? Detaylar haberde...

SPOR 13.07.2022, 16:34 14.07.2022, 09:17 Hakan Öksüz
Galatasaray-Chelsea maçı oynanacak mı?

Geçen sezon Süper Lig'i 13'üncü sırada tamamlayan Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in takımdan gönderilmesinin ardından göreve getirilen Domenec Torrent ile de yollarını ayırdı. Teknik direktör Okan Buruk öncülüğünde yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen sarı kırmızılılar, Avusturya'da kampa girdi. İlk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 yenilen Galatasaray'ın, ikinci maçında İngiliz ekibi Chelsea ile karşılşacağı iddia edildi. Futbolseverler, Galatasaray-Chelsea maçı oynanacak mı? sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Galatasaray-Chelsea maçı saat kaçta? 

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın, Premier Lig ekibi Chelsea ile hazırlık maçı yapacağına ilişkin iddialar, taraftarları heyecanlandırdı. Peki Galatasaray-Chelsea maçı oynanacak mı? Galatasaray-Chelsea maçı saat kaçta? Gelen bilgilere göre Galatasaray-Chelsea maçı oynanmayacak. Bu iddianın asılsız olduğu ifade edildi.

Galatasaray hangi takımla hazırlık maçı yapacak?

Chelsea maçının oynanmayacağının duyurulmasından sonra Galatasaray hangi takımla hazırlık maçı yapacak? sorusu gündeme geldi. Edinilen bilgilere göre Galatasaray, Macaristan ekibi MOL Fehervar ile karşılaşacak. Profertil Arena Hartberg Stadyumu'nda oynanacak maç, bugün (13 Temmuz Çarşamba) saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray ile MOL Fehervar takımlarının karşılaşacağı maç, D-Smart 77. kanaldan canlı yayınlanacak.

Yorumlar (0)