Galatasaray bombayı patlatmaya hazırlanıyor

Galatasaray, Radamel Falcao bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

SPOR 18.07.2019, 16:35
Galatasaray bombayı patlatmaya hazırlanıyor

Sarı-kırmızılı takım forvet arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray, transferde büyük bombasını patlatma hazırlığı yapıyor.  Radamel Falcao ile prensipte anlaşma sağlandı.

Yırtıcı ve topu iyi kullanabilen bir orta saha oyuncusu arayan sarı-kırmızılı ekip, Flamengo’da top koşturan Gustavo Cuellar ile yakından ilgilenirken, tecrübeli futbolcunun dün akşam Brezilya Kupası çeyrek final maçında sergilediği performans Jorge Jesus’u fazlasıyla ikna etti. Normal süresi 1-1 berabere biten karşılaşmada dişli rakibi A.Paranaense’ye penaltı atışları sonrası elenen ve kupaya veda eden Flamengo lige geri dönerken, Kolombiyalı futbolcu Cuellar’ın Jesus’un planlarında yer alması transferi zor duruma sokuyor.

Falcao ve Cuellar

Sarı-kırmızılı takım Gustavo Cuellar için tüm şartlarını seferber ederken, 26 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de masaya otururdu. Galatasaray'ın asıl bombayı bir başka Kolombiyalı yıldız Falcao’yla patlamaya hazırlandığı öğrenildi. Yıllık ücretini 8,5 milyon euro’ya kadar indirmesine rağmen Fransız kulüp Monaco'yu tam anlamıyla tatmin etmeyen Falcao’da araya giren Şükrü Hanedar’ın 33 yaşındaki yıldız için 5 milyon euro’dan 2+1 yıllık kontrat sunduğu belirtilirken, gol makinesinin bu teklife sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi faktörüyle Galatasaray forması giymeye hazır olduğu ifade edildi.

Türkiye’nin 
transferde ünlü futbol menajerlerinden birinin Şükrü Hanedar’la dirsek teması halinde olduğu söylenirken, Başkan Mustafa Cengiz’in onay vermesi durumunda menajerin, Falcao’yu 48 saat içerisinde İstanbul’a getireceği ileri sürülüyor.

GS ile Radamel Falcao prensipte anlaştı

Diğer taraftan Galatasaray'ın Radamel Falcao ile prensipte anlaştığı bir spor kanalında haber olarak geçti. Monaco ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Yorumlar (0)