Galatasaray, Belhanda için kararını verdi!

Galatasaray'da yılda 3 milyon 350 bin Euro garanti para kazanan, bonuslarla birlikte 5 milyon Euro kazanan Younes Belhanda, bu seviyede bir teklif gelmedikçe takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Yönetim ise başarılı oyuncuyu satma kararı verdi.

SPOR 23.01.2020, 09:32
Galatasaray, Belhanda için kararını verdi!

Transfer listesinde yer alan futbolcularla görüşmelerine tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılılar, diğer taraftan gönderilecek oyuncular konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Önceki akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, Belhanda’nın kesin olarak satılması kararı verildi. Başta Monaco olmak üzere birkaç takımla transfer görüşmeleri gerçekleştiren Faslı oyuncuya, henüz beklediği teklifler gelmedi. Galatasaray’da yıllık 3 milyon 350 bin Euro’ya oynayan, bonuslarla beraber 5 milyon Euro kazanan yıldız futbolcu, bu seviyede bir teklif gelmedikçe takımdan ayrılmak istemiyor.

Kiralık olarak transferde olabilir

Belhanda’nın bu ısrarı, Galatasaray’ın oyuncuyu kiralık göndermesini de sağlayabilir. Sarı-kırmızılı ekip, belirli bir ücret karşılığında futbolcuyu kiralayıp maaşının da büyük bölümünü karşılayarak operasyonu sonuçlandırma seçeneğini masaya yatırdı. Bu durumda kasaya girecek olan kiralama parası da yine yeni transferlerde kaynak olacak.
 

Yorumlar (0)