Galatasaray, Başakşehir’in yıldızını istiyor! Takas formülü…

Son olarak Haris Seferovic, Florian Grillitsch ve Leo Dubois ile prensip anlaşmasına vararak gövde gösterisi yapan Galatasaray, ses getirecek yeni bir transfere daha hazırlanıyor. 

SPOR 18.07.2022, 12:37 19.07.2022, 13:25
Galatasaray, Başakşehir’in yıldızını istiyor! Takas formülü…

Şu ana kadar Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karakaş transferlerini açıklayan Galatasaray, son olarak Harif Seferovic, Florian Grillitsch ve Leo Dubois ile prensip anlaşmasına vardı. Orta sahaya yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk’un talebi üzerine Başakşehir’in 24 yaşındaki yıldız ismi Berkay Özcan için görüşmelere başladı. 

Eski hocası Okan Buruk ile çalışmaya sıcak bakıyor

Başakşehir’den eski öğrencisi olan Berkay’ı ısrarla isteyen Okan Buruk, bu transfer konusunda şartların zorlanmasını talep etti. Öte yandan Dursun Özbek yönetiminin Berkay Özcan transferi konusunda Başakşehir’e sunduğu teklif de ortaya çıktı. Galatasaray’ın Berkay için turuncu-lacivertlilere Emre Kılınç takasını önerdiği iddia edildi. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun da en beğendiği isimlerden olan Berkay Özcan’ın eski hocası Okan Buruk ile çalışmaya sıcak baktığı bildirildi. 

2 sene önce Hamburg’dan Başakşehir’e transfer olmuştu

Okan Buruk ile Başakşehir’de şampiyonluk sevinci yaşayan 24 yaşındaki Berkay Özcan’ın da iki kulüp arasındaki görüşmeleri dikkatle takip ettiği ve Okan Buruk ile iletişim halinde olduğu öğrenildi. Transfermarkt verilerine göre 4 milyon avro güncel piyasa değeri olan Özcan, futbola Karlsruhe altyapısında başladı. Stuttgart ve Hamburg gibi köklü kulüplerde de forma giyen başarılı futbolcu, 2 sene önce Hamburg’dan 2.5 milyon avro bonservis bedeli ile Başakşehir’e transfer oldu. Turuncu-lacivertli forma ile gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren milli futbolcu, Süper Lig’de bugüne kadar 86 maçta forma giydi. Bu müsabakalarda 3 gol atan Özcan, 2 kez de asist yaptı. 

Yorumlar (0)