Galatasaray Balotelli’yi takasla almak istiyor! O isim önerildi…

Transfer döneminde istediği hamleleri bir türlü yapamayan Galatasaray yönetimi, Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Mario Balotelli’yi kadrosuna katmak istiyor. 

SPOR 16.07.2022, 11:46
Galatasaray Balotelli’yi takasla almak istiyor! O isim önerildi…

Geçen sezon Adana Demirspor ile kariyerinde yeniden çıkış yakalayan İtalyan golcü Mario Balotelli için harekete geçen sarı-kırmızılılar, bu transfer için Mavi Şimşekler’e Diagne takasını önerdi. Galatasaray yönetimi, Diagne’nin yanı sıra 2 milyon avro da ek ödeme teklif etti. 31 yaşındaki golcüyü transfer ederek taraftarını heyecanlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor ile geçmiş dönemde kurulan iyi ilişkilerden de bu süreçte faydalanmak istiyor. 

Serbest kalma bedeli 4 milyon avro

Daha önce Yunus Akgün’ün Adana Demirspor’a kiralanması sürecinde yakın ilişki kuran iki kulüp arasında görüşmeler sürerken, Başkan Murat Sancak’ın Balotelli’yi serbest kalma bedeli olan 4 milyon avrodan aşağı satmak istemediği öğrenildi. Golcü futbolcunun sözleşmesinin 2024 yılında biteceğini hatırlatan Başkan Sancak’ın, “Sözleşmesi ortada, 4 milyon avroyu veren oyuncuyu alır. Serbest kalma bedeli 4 milyon avro. Hesaba kim yatırırsa, Balotelli’yi kapar” dediği öğrenildi. Galatasaray’ın yanı sıra İsviçre’nin Sion takımı da Balotelli ile ilgileniyor. 

Diagne’nin 2 milyon 350 bin avroluk maaşı düşündürüyor

Öte yandan bu transferi bitirmek için Diagne takasını teklif eden Galatasaray’ın, bu vesileyle Senegalli futbolcunun 2 milyon 350 bin avroluk ağır maaş yükünden de kurtulmayı amaçladığı bildirildi. Galatasaray tarafından Adana Demirspor’a yapılan teklifte, Diagne’nin maaşının yarı yarıya paylaşılması önerildi. 

Fransız basını, Galatasaray’ı yazdı

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan bir diğer futbolcu olan Serge Aurier ile ilgili, dünyaca ünlü Fransız yayın organı L’Equipe tarafından dikkat çekici iddia ortaya atıldı. Paylaşılan haberde, Galatasaray’ın 29 yaşındaki Fildişili sağ bekin transferini bitirmeye yakın olduğu ancak Atletico Madrid ve Fulham’ın da futbolcuyu çok istediği vurgulandı.

Yorumlar (0)