Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü, İtalyan sportif direktör Sensibile ile yol ayrımına gidildiğini duyurdu. Kulübün futbol direktörlüğü görevine ise Cenk Ergün getirildi.

SPOR 20.06.2022, 21:17 21.06.2022, 09:48
Galatasaray ayrılığı resmen açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü, Pasquale Sensibile ile yol ayrımına gidildiğini açıkladı. Futbol direktörlüğü görevine ise Cenk Ergün getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Pasquale Sensibile'ye takımımıza verdiği hizmetlerden ötürü teşekkürlerimizi iletir, bundan sonraki sportif direktörlük kariyerinde başarılar temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.
 

Cenk Ergün geri döndü

Galatasaray'da futbol direktörlüğü görevine ise Ergün getirildi.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Futbol direktörlüğüne Cenk Ergün getirilmiştir. Kendisine bu yeni görevinde başarılar temenni ederiz." denildi.
 

Okan Buruk ile prensipte anlaşıldı

Sarı-kırmızılılardaki teknik direktör belirsizliği sona eriyor. 

Başkan Dursun Özbek'in göreve başlamasıyla birlikte teknik direktör arayışlarını hızlandıran sarı-kırmızılı kulüpte yönetim, başarılı teknik adam Okan Buruk ile prensipte anlaştı. 

Yönetim, yabancı teknik direktörlerin de bulunduğu listede kararını Buruk'tan yana kullandı ve deneyimli teknik adam ile söz kesti. 

Sarı-kırmızılı takımın resmi açıklamayı önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi öngörülüyor.

Yorumlar (0)