Galatasaray, Avrupa serüvenine devam edebilecek mi?

Galatasaray, bugün Paris Saint-Germain ile UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun son maçında karşı karşıya geliyor. Sarı-kırmızılı takımın karşılaşmadan önce UEFA'ya katılma şansı devam ediyor. Peki bu durum hangi sonuçların ardından oluşacak? İşte bu sorunun yanıtı...

SPOR 11.12.2019, 08:58 12.01.2020, 20:31
Galatasaray, Avrupa serüvenine devam edebilecek mi?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son maçında bu gece deplasmanda Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımıyla karşı karşıya gelecek.

Paris'te oynanacak olan karşılaşma Parc des Princes'de TSİ ile 23.00'te başlayacak. Karşılaşmanın hakemliğini Romanya Futbol Federasyonundan Istvan Kovacs yapacak.

Bu zorlu maçtan önce Galatasaray taraftarı UEFA hesaplarını yapıyor.

Peki ya Galatasaray Avrupa serüvenine nasıl devam eder?

A Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmada 2 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, 2 puanla son sırada bulunuyor.  Bu kötü tabloya rağmen sarı-kırmızılı takımın UEFA şansı hâlâ devam ediyor. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansı olan Galatasaray'ın bu fırsatı yakalayabilmesi için PSG'yi mağlup etmesi ve Club Brugge-Real Madrid maçında da Belçika takımının kazanamaması lazım.

Oynadığı 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanıp, 1'inde berabere kalan 13 puanlı PSG ise grubu lider bitirmeyi garanti altına aldı.
 

Yorumlar (0)