Galatasaray, Antalyaspor karşısında 2 puan ve 4 oyuncu kaybetti

Ligin 16. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray, atakları bir türlü golle neticelendiremeyince, sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kaldı. Müsabakanın 51. dakikasında ise sarı-kırmızılı futbolcu Emre Kılınç kırmızı kartla cezalandırıldı.

SPOR 02.01.2021, 21:21 03.01.2021, 17:40
Galatasaray, Antalyaspor karşısında 2 puan ve 4 oyuncu kaybetti

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Antalyaspor kozlarını paylaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 0-0'lık skorla sona erdi.

2 puanın yanında 4 futbolcu da kaybetti

Sarı-kırmızılılarda Emre Kılınç, Antalyasporlu Amilton'a yaptığı faul hareketinin ardından direkt olarak kırmızı kart ile cezalandırılarak oyundan ihraç edildi. 

Sarı-kırmızılı futbolcu Marcao, Emre Kılınç'ın pozisyonundan 4 dakika sonra sarı kart görerek cezalı duruma düştü. 

Bir başka Galatasaraylı futbolcu Arda Turan da, dakikalar 81'i gösterdiğinde itirazı sonrası sarı kart gördü ve cezalı duruma düşen bir başka sarı-kırmızılı futbolcu oldu.

Falcao şaşırtmadı

Kolombiyalı yıldız golcü Radamel Falcao ise dakikalar 46'yı gösterdiğinde oyuna dahil oldu fakat 28 dakika sonra sakatlanarak oyundan çıktı.

Galatasaray liderliği kaybetti

Bu neticenin ardından sarı-kırmızılılar, 15 karşılaşmada 30 puana yükseldi ve 1 maç fazlası olan lider Aytemiz Alanyaspor ile aynı puana geldi. Konuk ekip Antalyaspor ise art arda aldığı 2 yenilginin ardından puanla tanıştı ve puanını 18'e yükseltti.

Galatasaray, ligde önümüzdeki haftada 5 Ocak Salı günü Konyaspor'un misafiri olacak. Antalyaspor ise 6 Ocak Çarşamba günü bir başka İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük'ü misafir edecek.

Yorumlar (0)