Galatasaray, Ali Koç'a 500 bin dolar ödeyecek!

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan gerilim sona ermiyor. Fatih Terim'in arkasında durmaya devam yönetim, tepki olarak Koç'un şirketiyle olan sözleşmesini sona erdirdi.

SPOR 22.10.2019, 13:32 22.10.2019, 13:36
Galatasaray, Ali Koç'a 500 bin dolar ödeyecek!

Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan gerilim oldukça ilginç boyutlara taşınmıştı. Olaylar, Ali Koç'un, Fatih Terim'in TFF'den almış olduğu tazminata söz etmesiyle başlamıştı.

Fatih Terim'in avukatı bu söyleme karşılık vermiş ancak Fenerbahçe başkanı söylemini geri almamıştı. Yaz aylarında yaşanan bu tartışmanın sonrasında konu kapanmış olarak düşünülüyordu ki , aslında küllerin yeniden alevlendiği görüldü.

Galatasaray'ın 3-2 galip geldiği Kayserispor karşılaşmasının ardından Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşme yapan Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadı'nda da bir şubesinin bulunduğunu hatırlatmıştı. Koç ile büyük gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adam, neden Koç grubu ile devam edildiğini sordu. Sarı-kırmızılı yönetici ise Divan Lokantası ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, bunun sonlanmasının ardından duruma bakabileceklerini dile getirdi.

Terim bunun üzerine Günay'a, "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim" demişti. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Divan restoranıyla olan anlaşmayı iptal etti. Sarı-kırmızılı yönetim Türk Telekom'da hizmet veren Divan Restoranı'nın sözleşmesini fesh ederek yerine Do&Co İkram Hizmetleri ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar Divan'la yapılan anlaşmayı bozduğu için 500 bin dolar tazminat ödemesi yapacak.
 

Yorumlar (0)