Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’in 8’inci haftasında Galatasaray, bu akşam Adana Demirspor’a konuk olacak. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olan zorlu müsabaka saat 20.00’da başlayacak. 

SPOR 01.10.2022, 10:35 01.10.2022, 22:29
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, bu akşam lider Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan 7 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Mavi-Şimşekler, 16 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Aynı puana sahip olan ve averajla ikinci sırada bulunan Galatasaray da geride kalan 7 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 

Icardi ve Yusuf Demir kadroda yok

Okan Buruk yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapan sarı-kırmızılılar, zorlu Adana Demirspor deplasmanından da 3 puanla dönerek ligin yeni lideri olmak istiyor. Vincenzo Montella’nın öğrencileri ise taraftarları önünde galip ederek liderlik koltuğunu korumayı hedefliyor. Öte yandan sakatlıkları bulunan Yusuf Demir ve Mauro Icardi kamp kadrosuna dahil edilmedi. İki futbolcu da Adana Demirspor’a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray ve Adana Demirspor’un maça şu ilk 11’lerle başlaması bekleniyor:

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Samet, Semih, Rodrigues, Gökhan, Ndiaye, Yusuf Sarı, Belhanda, Onyekuru, Emre Akbaba.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Midtsjö, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis.

Yorumlar (0)