Galatasaray'a sürpriz golcü: Cyriel Dessers

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Hollanda'da Heracles'te oynayan 25 yaşındaki yıldız futbolcu Cyriel Dessers'ı yakından takip ediyor.

SPOR 09.12.2019, 13:00 12.01.2020, 20:51
Galatasaray'a sürpriz golcü: Cyriel Dessers

Devre arasında radikal değişikliğe gitmek isteyen ve kadrosunu gençleştirmenin planlarını yapan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'e scout ekibinden sürpriz bir öneri geldi.

Sarı-kırmızılılarda sakatlık problemlerinin üst üste yaşanması, Adem Büyük'ün tam olarak forvet görevi almaması, Andone'nin takıma dönüşünün en az 3 ayı sürecek olması Galatasaray'ı hücum hakkında harekete geçirirken, scout ekibinin Hollanda Ligi'nde oynayan Cyriel Dessers'i gündemine aldığı belirtildi. Erecdivisie'de Heracles'te forma giyen ve 17 karşılaşmada 13 gol ve 5 asitle takımına katkıda bulunan yıldız oyuncu, kendisini izleyenlerden büyük beğeni toplarken, Belçikalı yıldız için yönetimin 3 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Kasım'da Hollanda Ligi'nin en iyisi olan Cyriel Dessers'in West Ham  ve Cagliari'nin de yakın markajında olduğu ifade edilirken, tecrübeli oyuncunun her iki ayağını kullanmasının yanı sıra hava hakimiyetinde de iyi olması Fatih Terim'i bir hayli heyecanlandırdı.

Geçen sezon Utrecht'de oynayan Dessers 17 karşılaşmada 7 gol kaydetmişti.
 

Yorumlar (0)