Galatasaray'a Nordin Amrabat piyangosu

Malaga'nın, Nordin Amrabat transferindeki anlaşma koşullarının tamamını yerine getirmediğine karar veren CAS, İspanya ekibinin Galatasaray'a 500 bin avro tazminat ödeyeceğini duyurdu.

SPOR 26.02.2021, 00:07 27.02.2021, 13:59
Galatasaray'a Nordin Amrabat piyangosu

Galatasaray, çok tuhaf bir sebepten dolayı tazminat ödemesi alacak.

Malaga Başkanı Jose Maria Munoz, CAS'ın (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) sarı-kırmızılılara 500 bin avro (4,5 milyon lira) ödemeleri yönünde karar aldığını duyurdu.

Hazırlık maçı sebebiyle ceza yedi

Nordin Amrabat'ın 2013-2014 sezonunda yapılan transferi dahilinde gerçekleştirilen anlaşmada bulunan 'hazırlık maçı oynanacak' maddesine uyulmadığı gerekçe gösterilerek, bu yönde bir karar çıktığı kaydedildi.

Yarım sezon oynamıştı

Kulüp başkanı tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "2 gün evvel Amrabat sorunu sebebi ile 500 bin avro ödememiz gerektiği iletildi. Kulübümüzün Galatasaray ile bir karşılaşmaya çıkması gerekiyordu fakat söz konusu maça çıkılmamış. Yaklaşık 15 kez talepte bulunulmuş fakat oynanmamış." denildi.

Sarı-kırmızılılar, 2015 senesinde Nordin Amrabat'ı 3,5 milyon avro bonservis bedeli ve İstanbul'da bir hazırlık müsabakası oynanması karşılığında İspanya ekibine göndermişti.

Malaga'da yarım sezon forma giyen Faslı futbolcu, ardından 8,4 milyon avro bonservis bedeli ile İngiltere ekibi Watford'a transfer olmuştu.

Yorumlar (0)