Galatasaray'a Diego Perotti teklifi!

Mert Çetin'i kadrosuna katmak için Roma ile görüşme gerçekleştiren Galatasaray'a "Diego Perotti'yi ister misiniz?" teklifi yapıldı.

SPOR 07.01.2020, 17:36 12.01.2020, 15:36
Galatasaray'a Diego Perotti teklifi!

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden sarı-kırmızılılarda hücum bölgesi için sürpriz bir isim gündemde yer aldı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Mert Çetin'i kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Galatasaray'ın 31 yaşındaki oyuncu Diago Perotti'nin transferi için temaslara başladı.

Arap ekiplerinden de takipleri olduğu ifade edilen Arjantinli yıldız için Roma'nın 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli istediği ileri sürüldü.

Roma'nın, düzenli olarak forma giymesine rağmen, sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek olan başarılı oyuncuyu bonservis kazanarak elden çıkarmak amacıyla böyle bir karar aldığı belirtildi.

Futbol kariyerine Arjantin'de başlayıp, Avrupa'da Sevilla ve Genoa takımlarında oynayan başarılı oyuncu, 2016'da 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Roma'ya transfer oldu.

Kanatlarda ve forvet arkasında görev yapabilen Perotti, bu sezon 13 karşılaşmada 3 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu.
 

Yorumlar (0)