Galatasaray'a derbi öncesi kötü haber

Galatasaray, milli oyuncu Kerem Aktürkoğlu'nun kasık adalesinde orta seviyede kanama ve zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

SPOR 04.04.2022, 20:08
Galatasaray'a derbi öncesi kötü haber

Galatasaray, genç futbolcunun çekilen MR’ı ve gerçekleştirilen tetkikleri neticesinde kasıt adalesinde orta seviyede kanama ve zorlanma tespit edildiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, "Fatih Karagümrük müsabakasının ilk devredesinde oyundan çıkmak durumunda kalan Kerem Aktürkoğlu'nun yapılan tetkikleri ve çekilen MR'ı neticesinde kasık adalesinde orta seviyede kanama ve zorlanma tespit edildi. Oyuncunun tedavisine başlandı." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe mesaisi başladı

Ligin 32'inci haftasında Fenerbahçe'ye misafir olacak Galatasaray, derbi hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Domenec Torrent idaresinde yapılan antrenmanda oyuncular, pas ve top kapma çalışmasının akabinde, pozisyon oyununa geçti. Antrenman, dar bölgede yüksek tempolu çift kale karşılaşmayla sona erdi.

Sacha Boey, arkadaşlarıyla çalışmalara başladı. İdmanın ilk kısmında takımla çalışan Omar Elabdellaoui, ardından kendisi için özel olarak hazırlanan ekstra güç antrenmanı yaptı. Mostafa Mohamed ile Sofiane Feghouli'nin ise tedavileri sürdü.

Galatasaray, yarın gerçekleştireceği antrenmanla dev derbinin hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar (0)