Galatasaray'a bir darbe de Fatih Karagümrük'ten geldi

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde konuk ettiği Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golü Babel'den gelirken, konuk takımın golünü ise Ndao'dan kaydetti.

SPOR 10.04.2021, 21:16
Galatasaray'a bir darbe de Fatih Karagümrük'ten geldi

Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta müsabakasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle son buldu.

Bu neticenin ardından sarı-kırmızılı ekip, Fatih Terim'in cezalı olduğu 2 karşılaşmada yalnızca 1 puan alabildi.

Goller 2 dakika arayla

Konuk ekibin golü, dakikalar 60'ı gösterdiğinde Ndao'dan geldi. Ev sahibi ekip, bu gole 2 dakika sonra Ryan Babel ile cevap verdi. 

Mohamed'in golü iptal

Sarı-kırmızılılar, dakikalar 9'u gösterdiğinde Mostafa Mohamed ile golü buldu fakat pozisyon öncesinde Babel'in topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

Maçın 86'ıncı dakikasında Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fatih Karagümrük ceza sahasında kendi yerde buldu ve Ali Palabıyık penaltı noktasına gitti. Hakem, VAR monitöründe pozisyonu tekrar izledikten sonra Galatasaray'a verdiği penaltı ve Fatih Karagümrük'e gösterdiği kırmızı kart kararlarından geri adım attı. 

Donk kızardı

Ev sahibi ekipte Ryan Donk, Sobiech'e yaptığı hareketi sebebi ile VAR uyarısı ve Ali Palabıyık'ın pozisyonu izlemesinin ardından 79'uncu dakikada kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Babel de gördüğü sarı kart sebebi ile cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 62'ye yükseltti. Fatih Karagümrük ise 49 puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta Galatasaray, Göztepe'ye misafir olacak. Fatih Karagümrük ise haftayı bay geçecek.









Yorumlar (0)