Galatasaray'a 2,8 milyar lira

Riva'daki 'Düşler Vadisi' adlı proje çerçevesinde 1.130 villa inşa edileceği ve Galatasaray'ın toplamda 2,8 milyar TL kazanacağı açıklandı.

SPOR 19.03.2023, 18:57
Galatasaray'a 2,8 milyar lira

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile 1905 GSYİAD (Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu, üye ve yöneticiler, Riva'daki 'Düşler Vadisi'nin proje bölgesinde gerçekleştirilen sohbet toplantısında buluştu.

Başkan Özbek, burada gerçekleştirdiği konuşmada, Riva arsasını Galatasaray'a kazandıran eski başkanlardan Selahattin Beyazıt'ı şükranla yad ettiklerini dile getirdi. Bütün kulüplerin spor faaliyetlerinde zarara uğradığını aktaran Özbek, Riva'daki gibi bu tarz projeler ve yatırımların spor kulüpleri için önemine işaret etti.

Özbek, "Projenin, deprem hususunda en sağlam bölgede yer alması sebebiyle satışların çok iyi gideceği kanaatindeyim." yorumunda bulundu.



"Galatasaray 2,8 milyar TL kazanacak"

Proje çerçevesinde toplam 1.330 villa inşa edileceğini dile getiren Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, projenin kalan bölümünden 11 milyar gelir sağlanacağını ve Galatasaray'ın projenin geri kalanından 2,2 milyar TL, tümünden ise 2,8 milyar TL kazanacağını belirtti.

Yorumlar (0)