Galatasaray'a 10 numara orta saha: Dudu

Galatasaray'da devre arasında Belhanda ile yolları ayırma planları yapılırken, yıldız oyuncunun yerine gelecek ismin Palmeiras'ta forma giyen Dudu olduğu iddia edildi.

SPOR 14.11.2019, 13:36 12.01.2020, 18:09
Galatasaray'a 10 numara orta saha: Dudu

Devre arasında Belhanda ile yolları ayırmayı planlayan ve takıma efektif bir ‘10’ numara futbolcu transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın Avrupa’dan çok yönünü Brezilya’ya çevirdiği bilgisi aktarıldı.

Galatasaray, Dudu'yu yakın takibe aldı

Younes Belhanda’dan istediği performansı alamayan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in yaratıcı bir orta saha transferi için çalışmalara başladığı ifade edilirken, sarı kırmızılı kulübün Palmeiras'ta oynayan Dudu'yu yakın takibe aldığı ifade edildi. 32.haftası geride kalan Serie A’da zirvede yer alan Flamengo’nun 11 puan gerisinde bulunan Palmeiras’ta şampiyonluk umutları gün geçtikçe azalırken, Aralık ayında sözleşmesi sona erecek Brezilya Ligi’nde Galatasaray’ın devre arasında harekete geçeceği ve Dudu için girişimlere başlanacağı öğrenildi.

Palmeiras kulübünde bu sezon ligde ve Libertadores’te toplamda 40 karşılaşmada 8 gol 15 asistle takımına katkıda bulunan Dudu’yu kiralalık olarak renklerine bağlamak isteyen Galatasaray’ın Felipe Melo’dan da yardım aldığı belirtilirken, daha önce Dinamo Kiev’de kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı açıklandı. Dudu kariyerinde 1 kez Brezilya Millî Takımı'nda görev aldı.
 

Yorumlar (0)