Galasaray’ın Marcao sevinci: “İyi ki satmadık” 

Kerem Aktürkoğlu’na şiddet uygulamasının ardından uzun süre gündemde kalan ve satılması istenen Marcao, Lazio maçında gösterdiği performans ile hatasını telafi ettirdi. 

SPOR 19.09.2021, 16:51
Galasaray’ın Marcao sevinci: “İyi ki satmadık” 

Uzun bir aranın ardından Lazio maçı ile beraber yeniden sahalarda top koşturan Marcao, performansı ile “iyi ki satmadık” dedirtti. Giresun maçında Kerem’u yumruk atmasından dolayı uzun süre hem spor camiasının hem de sosyal medyanın dilinden düşmeyen başarılı futbolcu için “satılsın” yorumları yüzlerce kez yapılmıştı. Hatta Roma ve Krasnodar’dan Galatasaray’a bu konuda teklifler bile gelmiş fakat sarı-kırmızılı takım bu teklifleri kabul etmemişti. 



Marcao, hatasını telafi etti 

Sarı - kırmızılı ekibin Avrupa Ligi’nde Lazio ile karşılaştığı maçta forma giyen Marcao için Galatasaray teknik yönetimi ve heyet, şu ifadeleri kullandı: “Marcao’yu o rakamlara satmayarak en doğru kararı vermişiz. Lazio maçındaki oyunu bizi çok memnun etti ve oldukça umut vericiydi. Bu çizgisini koruması halinde yaz ayında kendisi için daha astronomik rakamlar gelebilir. Problem yaşayan bir Marcao için 6-8 milyon euro teklif geliyorsa Avrupa Ligi’nde kendisini göstermeyi başarmış bir Marcao için en az 3 katı teklif gelir. İyi ki kendisini satmadık.” 



Marcao, Nelsson’u da olumlu etkiledi 

Marcao’nun başarılı performansı ile Nelsson’u da olumlu şekilde etkilediğini belirten teknik heyet, “Nelsson’u sol değil de sağ stoper olarak transfer etmiştir. Sağ stoperde oynayan Nelsson da farkını ortaya koydu.” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 

PDFK ise 8 maçlık cezası sebebiyle ligdeki 5 karşılaşmada daha oynayamayacak olan Marcao, Marsilya deplasmanında yerini alacak. 

Yorumlar (0)