"Futbol oynama azimleri hepimize örnek oluyor"

Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup eden Fenerbahçe'de moraller yerine geldi. Kaptan Emre Belözoğlu, Max Kruse ve Vedat Muriç hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

SPOR 08.12.2019, 13:33 08.12.2019, 13:59
"Futbol oynama azimleri hepimize örnek oluyor"

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Emre Belözoğlu, hem Gençlerbirliği karşılaşmasında yaşananlar hem de takımın iki önemli ismi Vedat Muriç ve Max Kruse hakkında konuştu.

Vedat Muriç ve Max Kruse'nin çok önemli oyuncular olduğunu vurgulayan kaptan, "Onlar bizim savaşçılarımız. Futbol oynama azimleri, ortaya koydukları mücadeleler, hepimize örnek oluyor." dedi. 

"Tüm takım olarak coşuyoruz"

Belözoğlu, bu ikilinin  takımın tüm yükünü çektiğini belirterek, "Onların ritmini yakaladığımız anda, tüm takım olarak coşuyoruz. Fenerbahçe sadece bu ikiliden ibaret değil, aslar da yedekler de bu takım için büyük önem taşıyor. Hepimizin vereceği katkı, sonunda başarıyı getirecek." ifadelerini kullandı.

"Galibiyet bize ilaç gibi geldi"

Özellikle iç sahada taraftarın verdiği enerji ile müthiş oynadıklarını kaydeden kaptan, "Bu durumu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Üst üste gelen Malatyaspor ve Göztepe maçlarındaki 4 puanlık kayıp sonrası bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Şimdi önümüzde çok önemli bir Sivasspor deplasmanı var." diye konuştu.

"Deplasman kayıplarına son vermek istiyoruz"

Belözoğlu, bölgenin hava koşullarının takımı zorlayacağına dikkat çekerek, "Ancak deplasman kayıplarına Sivas’ta son vermek istiyoruz. Kalan üç maçımızı da kazanıp ilk yarıyı sıralamanın en üstünde tamamlamak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)