Futbol kariyerini noktalayan Volkan Demirel, kırmızı kart serisini bozmuyor 

Fatih Karagümrük’ün Teknik Direktörü olarak görev yapan Volkan Demirel, dün akşam oynanan Beşiktaş maçının 90+3’üncü dakikasında penaltı beklerken hakeme itiraz edince ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Futbol sevdalıları ise Demirel’in kırmızı kart görmesini, kalecilik kariyerindeki kırmızı kart serisi ile bağdaştırarak “Eski bir dostu tekrar görmek gibi...” paylaşımlarında bulundu. 

SPOR 19.01.2022, 08:49 20.01.2022, 08:53
Futbol kariyerini noktalayan Volkan Demirel, kırmızı kart serisini bozmuyor 

Süper Lig’in 21’inci hafta karşılaşmaları kapsamında Beşiktaş ve Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Oldukça hareketli geçen maçta en yüksek sesli itirazlar, Fatih Karagümrük’ün Teknik Direktörü Volkan Demirel’den yükseldi. 



28’inci dakikada ilk sarıyı gördü 

Karşılaşmanın 28’inci dakikasında Emre Mor ile atağa geçmek isteyen Fatih Karagümrük, Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz’ı karşısında buldu. Rıdvan’ın müdahale ettiği topun taca çıkmasının ardından taç atışı da Beşiktaş’a verildi. Bunun üzerine yardımcı hakeme itirazlarını aktaran Volkan Demirel’in hayli sert ve sinirli hareketleri dikkat çekti. Yardımcısının sakinleştirmeye çalıştırdığı Demirel’i Halil Umut Meler affetmedi. 



90+3’te yedek kulübesinden “kovuldu” 

90+5 olarak belirlenen maçın 90+3’üncü dakikasında Beşiktaşlı futbolcunun eline top çarptığını belirten Fatih Karagümrüklüler, penaltı istedi. Bunun üzerine Hakem Halil Umut Meler de VAR’a gitti. Herhangi bir sorun olmadığını belirten Meler maçı devam ettirmek isterken pozisyona itiraz eden Volkan Demirel ile Salih Dursun, ikinci sarı karttan kırmızı kartı gördü. 

Yorumlar (0)